Thursday, December 23, 2010

"SEGMEN JOM BERKENALAN"




Apakah status anda?
it complicated......org kata hidup nak lagi..mati mintak lambat lagi...hahahaah
"CJJ" adakah berkekalan ???

Ceritakan tentang diri anda?
aku ni x la serius mana org nye...kdg2 la ikut condition........skrg ni still belajar....kat mana 2....entah la tgk result next year......hahha....mtak2  flying with colour....em.....x bkhwin lagi coz msh blaja..hahahaha.......bleh dikatakn funny guy la......suka melancong dan shopping...saper kata pompuan je minat shopping.....hehe...suka jenama brand2 je.....

Ceritakan tentang Blog anda?
blog "QUE DIARIES "  ni terbuka kandungannya......boleh dikatakan 95% mgenai keadaan sekeliling aku la......kdg2 tu ada gak tips nak dbg u the follow......x de kata2 kesat,menyinggung persaaan org,porno...x de...maksiat 2.......x suka x suka..hahahahah....

Apa pandangan anda tentang dunia blog?
bgus.......lebih besar la dunia penulisan ni....tp kdg2 blog ni dgunakan u menghentam org lain dan berunsur perkauman...yg 2 x suka........blog ni dpt digunakan u plbagai aktiviti berfaedah...tp apabila disalahgunakan...kata org tua2.."kerana nila setitik abis susu sebelanga".........

Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog..
x mghalang.....bgus idea 2.......tp just jgn guna blog 2 u aktiviti yg x berfaedah sperti mghentan dan mfitnah org lain............

Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda..
ianya bergantung kpd individu yg melihatnya.....mgkin kat kandungannya kot yg memaparkan isu2 berhampiran yg baru ...

Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
x sure..selagi hayat dikandung badan......selagi 2 la blog ni akan terus berjalan.......
manakala impian plak.......agar dapat ramai kawan baru.......dapat menimba ilmu baru serta cita2 u mjadi seorang editor atau penulis satu hari nanti tercapai..INSYA ALLAH..

Wednesday, December 22, 2010

MAJALAH MASKULIN 2011 (LATEST )

 MAJALAH MASKULIN 2011 LATEST

" TAKRIF TERKINI LELAKI MUDA "


Monday, December 20, 2010

MAJALAH MASKULIN YG TERSIMPAN

tahun 2010 dah nak mejengah keluar.....tahun 2011 sdg menanti.....so ada la ckit list majalah maskulin yg aku kumpul selama setahun ni..........memang sayang gler la majalah ni.......hg pun x mahal just RM6.00 satu.......bnyak2 tips ada kat dalam 2......

MASKULIN "TAKRIF LELAKI TERKINI"


OKTOBER 06 VOL 61
DISEMBER 06 VOL 63

JANUARI 07 VOL 64

JANUARI 08 VOL 76

OKTOBER 09 VOL 97
NOVEMBER 09 VOL 98
JANUARI 10 VOL 100
FEBRUARI 10 VOL 101
MAC 10 VOL 102
APRIL 10 VOL 103
MEI 10 VOL 104
JUN 10 VOL 105
JULAI 10 VOL 106
OGOS 10 VOL 107
SEPTEMBER 10 VOL 108
OKTOBER 10 VOL 109
NOVEMBER 10 VOL 110
LATEST : DISEMBER 2010 VOL 111



maskulin 112 edisi 2011 x kluar lagi...tunggu...........x lama lg akan dipublishkan.....